Trgovine City Life Šibenik

NAŠI PARTNERI – Sve naše trgovine za Vas

City Life shopping galerija na svojih više od 5.300 kvadratnih metara i idealnoj lokaciji u srcu grada pod svojim krovom ugošćuje najpoznatije svjetske i domaće brendove. Svaki brend koji se želi kvalitetno prezentirati svojim kupcima u Šibeniku treba pažljivo odabrati svoju maloprodajnu lokaciju. To se najbolje postiže pozicioniranjem svoje trgovine u centru grada, shopping galeriji City Life. Naše dugogodišnje iskustvo i tradicija od skoro pola stoljeća uspješnog upravljanja trgovačkim centrom garantira Vam da se možete s potpunim povjerenjem prepustiti na brigu našem stručnom timu i postanete dio naše velike obitelji te time upotpunite kvalitetno složenu ponudu našeg centra.

Svakom našem partneru posvećujemo jedinstvenu pažnju te se trudimo našim promotivnim akcijama i događanjima privući što veći broj posjetitelja i kupaca. Time maksimalno utječemo na Vaše dugoročno poslovanje, prihod i profit na obostrano zadovoljstvo. Posjetitelji vole našu lokaciju i cijene našu biranu ponudu te time garantiramo prepoznatljivost Vašeg brenda, veliku posjećenost lokacije i uspješnost Vašeg poslovanja u našem centru.

Stoga, ako tražite savršenu lokaciju za svoje prodajno mjesto ili širite poslovnu mrežu prodavaonica, obratite nam se s povjerenjem, a zauzvrat će naši stručnjaci pronaći idealnu lokaciju za Vaš brend.