RADNO VRIJEME

Ponedjeljak – subota
08:00 – 21:00

 

NIVO 01

AMDS jeans

Inspiriran urbanim načinom života, AMDS JEANS nudi kroz svoju kolekciju vintage modele savršenih krojeva, koji s ponosom nose etiketu „MADE IN CROATIA“! Naš ležeran stil, autentičan dizajn i opušten način života zadane su misli vodilje našeg branda kojeg smo s ponosom predstavili u City Lifeu. Danas, AMDS JEANS u svom sastavu broji 55 vlastitih trgovina, 200 franšiznih partnera, te je prisutan na 5 europskih tržišta.

Navedene životne vrijednosti odražavaju se u svakoj fazi i etapi proizvodnog procesa pojedinog komada trapera, od detalja ručne izrade, raznih krojeva, pa sve do prirodnih materijala iz kojih se proizvode.

Krenuli smo s idejom i velikom strasti za jeans-om, da bi s vremenom AMDS JEANS pretvorili u prvi STREET BRAND proizveden u regiji, a koji je do dan danas zadržao svoj status priznatog jeans proizvođača čije traperice u svom ormaru ima skoro svaki stanovnik „Lijepe naše“. Od 1988. godine pa sve do danas, fokus je bio i ostao na vrhunskom kroju, nosivosti, obradama i dizajnu!