RADNO VRIJEME

Ponedjeljak – subota
08:00 – 21:00

 

NIVO -01

OFFERTISSIMA

Trgovina Offertissima se prostire na 170 četvornih metara prodajnog prostora u centru City Life, a u ponudi kako to njeni kupci vole reći prodaje se sve – ‘od igle do lokomotive’. Tu ćete pronaći od asortimana kućanskih potrepština, proizvoda za čišćenje i održavanje kućanstva, ukrasa za dom, proizvoda za higijenu i njegu, školskog i uredskog  pribora, dječjih igračaka, alata za kućanstvo do proizvoda za kućne ljubimce te ‘party’-programa za razne prigode i proslave. Veliku pozornost Offertissima posvećuje odabiru asortimana s najboljim omjerom cijene i kvalitete – baš po mjeri svakog kupca. Offertissima surađuje s proizvođačima diljem Europe i svijeta: iz Italije, Španjolske, Portugala, Velike Britanije, Turske, Slovenije, Bugarske, Poljske, Kine… Također daje svoj doprinos rastu i razvoju hrvatskoga gospodarstva kroz suradnju s velikim brojem domaćih proizvođača te plasiranjem njihovih proizvoda kroz svoj maloprodajni lanac.

Osim što imaju odličnu ponudu i super cijene, već na ulazu u Offertissimu dočekat će vas s osmijehom njihovo uvijek ljubazno osoblje koje će vam rado pomoći u odabiru proizvoda baš po vašoj mjeri.

Slogan Offertissime je ‘Košarica puna sreće’, a upravo je to ono što žele omogućiti svim svojim kupcima – da u Offertissimi napune svoje košarice koje će im učiniti život ljepšim i kvalitetnijim.

Offertissima trgovinu potražite na razini -1 City Life centra.