O NAMA

CITY LIFE, ROBNA KUĆA ŠIBENIK U SRCU GRADA NAŠA PRIČA O ODRASTANJU

City Life logo 200

Robna kuća Šibenik u ulici Ante Šupuka desetljećima je bila trgovački simbol Šibenika, mjesto za koje su građani oduvijek bili posebno emocionalno vezani.

Od svog otvorenja do danas shopping galerija u srcu grada postala je simbol najboljeg shoppinga, dobre atmosfere i druženja uz parkiranje bez stresa u našoj garaži. Bilo da se radi o kupovini namirnica za kućanstvo, modnoj nadogradnji ili uživanju u najfinijoj kavi u srcu Šibenika upotpunjenoj ukusnim pecivima na kratkom odmaku od drugih obaveza.

Shopping centar City Life je mjesto u kojem će svatko pronaći nešto po svojoj želji, mjesto u kojem se cijene moderni trendovi, svevremena klasika i elegancija te prostor ispunjen veselim susretima, nagradnim igrama i zabavnim događanjima. Naše stručno osoblje će se potruditi zadovoljiti svaku Vašu potrebu te pomoći savjetom da Vaš doživljaj kupovine prođe najugodnije moguće. Nama ste Vi na prvom mjestu!

U želji da shopping centar City Life postane i vaše idealno mjesto za shopping, pozivamo vas da ga što prije posjetite i uvjerite se u sve o čemu Vam ovdje pričamo i savjetujemo.

Vaš automobil sigurno parkirajte u našoj garaži koju čuvaju naši djelatnici 24 sata na dan i uživajte u lijepoj strani života u samom srce grada Šibenika – u City Lifeu.

ISKUSTVA NAŠIH KUPACA TRUDIMO SE DA SVAKA VAŠA POSJETA BUDE DOŽIVLJAJ

Edi Matačić

Čest sam posjetitelj, a i kupac Citty centra, što zbog dobre ponude, što zbog ljubaznosti osoblja brojnih trgovina. Svaka kupnja naravno završi i predahom uz jednu od boljih kava u gradu, u kafiću u prizemlju centra.

Tomislav Rakić

Centar je super, nije prevelik a ima sve potrebne trgovine tako da brzo mogu kupiti sve što mi treba i ne izgubim cijeli dan u shoppingu. Jedna od velikih prednosti je i garaža jer je u centru grada uvijek teško naći parking.

Sanja Jurković

City Life je najbolji shopping centar u Šibeniku. Ima dobar izbor brendova koje volim, a kafić u prizemlju ima odličnu kavu.

Silvana Mezak

Svako ljeto kad dođem na more obavezno posjetim City Life. Njegova lokacija u centru grada mi je super jer sam smještena u staroj gradskoj jezgri i ne vozim. Djelatnici po trgovinama su uvijek nasmijani i spremni pomoći a volim i popiti piće na velikoj terasi ispred centra. Svakako toplo preporučujem City Life svima kao mjesto za odličnu kupovinu.

ZABAVNE STATISTIKE ZAŠTO KUPCI VOLE NAŠ CENTAR

95%Zabava, sreća te čista emocija
85%Hrana i piće za svačiji ukus
100%Shopping i posebni popusti
95%Zabavni dio centra za najmlađe
100%Lokacija u samom srcu grada