RADNO VRIJEME

Ponedjeljak – subota
08:00 – 21:00

 

NIVO 01

VARTEKS

Varteks je vodeća hrvatska modna kompanija u segmentu proizvodnje i prodaje odjeće, osnovana 1918. godine. U svojoj stoljetnoj tradiciji mijenjali smo se i razvijali prema potrebama tržišta i kupaca, istovremeno zadržavajući svoju kvalitetu i prepoznatljivost.

Novi Varteks počiva na individualizaciji, interpretaciji običnoga i poznatoga u neobičnom, drugačijem i svježem karakteru koji svaki komad dobiva kada dođe u ruke svog novog vlasnika. Nova je kolekcija namijenjena baš svima koji vole sofisticiran i promišljen look, onima kojima je modna igra užitak i onima koji je smatraju nužnim dijelom svakodnevice i ne žele “pogriješiti” pri odabiru odjeće. Kolekcija omogućuje intuitivno odijevanje svakom tko je otkrije jer je sastavljena od niza odvažnih komada koji se mogu međusobno kombinirati ili spajati s onim što već imate u ormaru.

Premda je Varteks poznat po formalnoj odjeći, u srži nove kolekcije za ovo proljeće i ljeto nalazi se ideja slobode pojedinca da pomiče granice konvencionalnog i da se izražava kroz odjeću koju bira.

Kolekcija je podijeljena u četiri ključne kapsule kroz koje se poigrava s različitim suprotnostima i koje demonstriraju upravo slobodu; traper, komadi u indigo boji, jarke neonske boje i kapsulu printeva. Tako je traper, kao grubi radnički materijal, korišten za formalnu odjeću i elegantne krojeve, dok su tradicionalni krojevi kombinirani s modernim uzorcima.

Ono što je ostalo nepromijenjeno i u novoj Varteksovoj kolekciji, kvaliteta je proizvoda i činjenica da je Varteks i dalje distinktivan po tome što ga biramo kada želimo sjajan formalan look, bilo za posao ili za posebnu prigodu.

 

Kontakt telefon trgovine Vartek smještene na prvom katu City Life Centra : 098 294 873