RADNO VRIJEME

Ponedjeljak – subota
08:00 – 21:00

 

NIVO 01

LEO STORE

Multibrand trgovina ženske i muške odjeće i obuće Leo store nudi renomirane modne brandove!

U ponudi su modne marke Jack & Jones, Big Star, Vero Moda, Villa Clothes, M.O.D- Miracle of Denim, Only, Casa Moda i Selected Homme.

Jack & Jones – robna marka uspješne danske kompanije Bestseller predstavlja urbanu modu za buntovne, slobodoumne i provokativne osobnosti. Marka nudi široki spektar modnih proizvoda za muškarce između 18. i 30. godina. Kolekciju čine različiti trendovi: ORIGINAL predstavlja moderni i uređeni izgled, za VINTAGE je karakteristično višeslojno odijevanje s puno dodataka, dok je CORE namijenjen mladim ljudima koji vole atraktivne sportske majice s kapuljačama i različitim printevima. Pohvaliti se mogu i kolekcijom PREMIUM koja nudi elegantnu odjeću.

Big Star nudi izbor izvrsnog jeansa koristeći najbolju kvalitetu, te osigurava spoj autentičnog jeansweara i suvremenih stilova. Svakako izvrsna kvaliteta uz izvrsne cijene Big Star brand čini neodoljivim svakoj ženi i svakom muškarcu.

Vero moda je urbana moda namijenjena jedinstvenim i suvremenim djevojkama. Žena koja nosi odjeću robne marke Vero Moda modno je osviještena, voli smjelije kombinacije te stvara svoj stil. Ona svoj izgled prilagođava raspoloženju i različitim prilikama. Za Vero Moda djevojku najvažnija je karijera i obitelj. Zato u Vero Modi kada kreiraju kolekcije polaze od urbane ženstvenosti, urbanog jeansa i udobnosti.

Vodilja VILA clothes branda je usmjerena na fleksibilnost i eleganciju. Cilj je ispuniti modnu potrebu žena svjesnih svog stila koje se ne boje pokušati nešto novo. Vila je uvijek u toku s najnovijim trendovima, popularnim cijenama, te omogućava ženi da pronađe besprijekornu kombinaciju za svaku priliku.

M.O.D- Miracle of Denim naglašava individualnost i osobnost kroz traperice osebujnog izgleda, kožne jakne i remenje.

Identitet branda Only je ženska snaga, samopouzdanje i stil. Najnoviji trendovi i atraktivni modeli čine Only uvijek zanimljivim i jedinstvenim. Only Jeans je posebno istaknut svojim dizajnom, materijalom i inovativnim detaljima, te uspjehom da je među prvima u stvaranju mode.

Casa Moda prepoznatjiva je po inovativnim i vrlo kvalitetnim modnim tkaninama za muškarce u trendu.

Selected Homme sofisticiran je brand za muškarce sa stilom.