RADNO VRIJEME

Ponedjeljak – subota
08:00 – 21:00

 

NIVO 0

SHOETIQUE

SHOETIQUE je originalni hrvatski brend luksuzne obuće koji prvi, i za sada jedini, na hrvatsko tržište donosi brendove Cruyff Classics, L’Ascolana, Meyba, Meercer Amsterdam, Off The Pitch i Goorin Bros.

U kratkom roku SHOETIQUE je postao jedno od omiljenih mjesta koje posjećuju modni znalci.

SHOETIQUE nudi brendove koji svojim dizajnom prate najnovije trendove i svrstavaju se uz bok s ekskluzivnim svjetskim brendovima kojima konkuriraju pristupačnijom cijenom i vrhunskom kvalitetom izrade.

SHOETIQUE, kao i brendovi koje zastupa, odišu luksuznim i sportskom izgledom, što najbolje sažima filozofija Cruyff Classics brenda u sloganu Football luxury.

Ujedno, prvi puta na tržištu – u trgovini se može naći brand Robey. Robey je izvorno rotterdamski brand nastao 1979. godine i današnji modeli Robey Casual kolekcije su ostavština starog modela tenisica u kojima se igrao tenis. Svi su izrađeni od jako kvalitetne nappa kože i ističu se jednostavnim vintage izgledom koji može pratiti svaku odjevnu kombinaciju.

U Shoetiqueu s najvećim ponosom ističu višegodišnju suradnju s nizozemskim brendom Cruyff kojeg je prije četiri desetljeća osnovala jedna od najvećih nogometnih legendi, Johann Cruyff. Taj sportski genije, ali i modni buntovnik je zahvaljujući suradnji s talijanskim modnim vizionarom, Emidiom Lazzarinijem, utemeljio brend koji donosi jedinstveni modni izričaj namijenjen svima koji svoju strast prema nogometu žele pokazati kroz stil i vlastite odjevne kombinacije.

U našoj ponudi nalaze se brendovi koji su kroz svoju nogometnu prošlost naučili kako izraditi najbolju i najudobniju tenisicu. Brandovi u ponudi: Cruyff Clasics, L’ascolana, Meyba, Touzani, Ghoud, Mercer, Off The Pitch, Goorin Bros.