RADNO VRIJEME

Ponedjeljak – subota
08:00 – 21:00

 

NIVO 2

BIMA

Želite nešto posebno, originalno i drugačije od drugih! Ne znate kamo? Dođite u City Life i uvjerite se zašto su poklon trgovine BIMA – totalno drukčije od drugih! Već dugi niz godina trgovine BIMA nezaobilazno su mjesto, poznato po vrhunskim poklon artiklima za razne prigode, vlastitoj unikatnoj proizvodnji drvenih poklon artikala, suvenirima gradova, kao i vrhunskom posuđu od porculana, inox-a, uporabnog i dekorativnog stakla i sl. BIMA asortiman prilgođavamo sezonama pa u ponudi imamo božićni i uskršnji asortiman, Valentinovo i maškare te ljetni vodeni asortiman.

Kako bi razveselili svoje najmlađe u poklon trgovinama BIMA u City Lifeu pronaći ćete i velik asortiman igračaka namijenjen svim uzrastima djece. Uz sve to u ponudi se nalazi velik izbor gotovih aranžiranih poklona, a prema vašim željama naše ljubazne prodavačice svaki kupljeni proizvod, aranžiranjem će pretvoriti u vrhunski poklon. I zato, posjetite nas i saznajte zašto smo već 28 godina TOTALNO DRUKČIJI OD DRUGIH.

Pratite nas na društvenim mrežama (facebook.com/bimaHrvatska ili preko Instagram profila bima_hrvatska) gdje svakodnevno objavljujemo novitete.