VRUĆI LJETNI POPUSTI – shopping  uz Top Shop

VRUĆI LJETNI POPUSTI – shopping uz Top Shop

Ljetne temperature su tu, a s njima i vrući LJETNI POPUSTI! U Top Shop dućanu čekaju Vas popusti do -50% na najtraženije proizvode. Samo od 14.6.-18.7. uživajte u najboljim ljetnim ponudama naših poznatih brandova. Jer dok temperature rastu, naše cijene padaju! Provjerite fantastične Top Shop ponude:

 

  • Rovus Storm usisavač V2 lagan je i praktičan te će vam pomoći da s lakoćom očistite svaku površinu vašeg doma, sada na popustu od -50% za svega 299,95kn!
  • Dormeo Sleep&Inspire set za najudobniji san u prekrasne dvije boje, dvije dimenzije 140×200 i 200×200 cm, sada na odličnom popustu od -50%!
  • Delimano Joy espresso aparat za kavu napravit će savršenu šalicu kave po vašem ukusu, sada po odličnoj cijeni od svega 499,90kn!
  • Wellneo Fit U tajice savršeno će oblikovati vaše tijelo za ljeto, sada po odličnoj cijeni od 149,95 kn!
  • Delimano Brava Chef set izdržljivih i oštrih noževa, a uz magnetni držač čuvajte ih na jednom mjestu, sada za svega 149,90 kn!

 

Komunikacija za Facebook centra:

VRUĆI LJETNI POPUSTI – shopping  uz Top Shop

Temperature rastu, a naše cijene padaju! Svratite u Top Shop dućan, provjerite odličnu ponudu naših najtraženijih proizvoda i iskoristite do -50% popusta na odabrani asortiman samo do 18. srpnja! 😉