Vijest koja je razveselila mnoge Šibenčane – sportski luksuz stigao je i u City Life

Vijest koja je razveselila mnoge Šibenčane – sportski luksuz stigao je i u City Life

U samom centru Šibenika, u sklopu shopping centra City Life, Shoetique je u subotu, 20. veljače otvorio svoju petu poslovnicu u Hrvatskoj. Drago nam je što ćemo i u ovom gradu zajedno stvarati neki novi streetwear.

Shoetique je originalni hrvatski brend luksuzne obuće koji prvi, i za sada jedini, na hrvatsko tržište donosi brendove Cruyff Classics, L’Ascolana, Meyba, Mercer Amsterdam, Off The Pitch i Goorin Bros. U kratkom roku Shoetique je postao jedno od omiljenih mjesta kojeg posjećuju modni znalci. Kao i brendovi koje zastupa, Shoetique odiše luksuznim i sportskim izgledom, što najbolje sažima filozofija Cruyff Classics brenda u sloganu – Football luxury.

U našoj ponudi nalaze se brendovi koji su kroz svoju nogometnu prošlost naučili kako izraditi najbolju i najudobniju tenisicu. Zašto su njihove tenisice obožavane diljem svijetam, sada ćete moći provjeriti i sami. Osim širokog asortimana tenisica, u ponudi će biti i sportska odjeća te sredstva za čišćenje, a sve će vam biti dostupno u prizemlju City Lifea na nešto više od 100 m.

U Shoetiqueu s najvećim ponosom ističu višegodišnju suradnju s nizozemskim brendom Cruyff kojeg je prije četiri desetljeća osnovala jedna od najvećih nogometnih legendi, Johann Cruyff. Taj sportski genije, ali i modni buntovnik je zahvaljujući suradnji s talijanskim modnim vizionarom, Emidiom Lazzarinijem, utemeljio brend koji donosi jedinstveni modni izričaj namijenjen svima koji svoju strast prema nogometu žele pokazati kroz stil i vlastite odjevne kombinacije.

S veseljem vas iščekujemo u našoj novoj poslovnici koja se nalazi u prizemlju shopping centra City LIfe. Vidimo se.