Shopping za zaljubljene u srcu grada

Shopping za zaljubljene u srcu grada

Pokloni možda nisu najvažniji dio Valentinova, no oni su oduvijek bili dio proslave dana zaljubljenih.  Mali znak pažnje i ljubavi za vama najdražu i najposebniju osobu (ili nekoliko njih) Valentinovo će bez sumnje učiniti još posebnijim.  A u City Life Centru očekuje te brdo odličnih poklona koje još uvijek stigneš pronaći i kupiti na vrijeme za valentinovsko darivanje.

Nekoliko ideja donosimo u nastavku:

Šarmantni komad nakita ili ručni sat poznatih brendova za nju i njega možete pronaći u Zlatarnici Rubin.
Ruž za usne apsolutni je  “must have” svake torbice, a potraga za onim savršenim nikad ne prestaje, zato poklonite ove godine svojoj izabranici prigodnu crvenu nijansu i sigurno ćete je razveseliti.
Katkada je samo parfem dovoljan da promijeni raspoloženje, utječe na samouvjerenost, odraz je i stanja duha i tijela, a veliki izbor muških i ženskih parfema ovog tjedna možete pronaći po super prigodnim cijenama u Bipi.
Za one koji su duže vremena zajedno te su upoznati s modnim stilom svojih partnera naša preporuka je prigodno donje rublje ili novi komad proljetne garderobe iz trgovane Benetton i Sisley.
I naravno u zadnji tren ali ništa manje iz srca svoju bolju polovicu uvijek možete razveseliti čokoladom ili bombonijerom i zasladiti joj dan