Shoetique ponosno najavljuje – stižemo u City Life!

Shoetique ponosno najavljuje – stižemo u City Life!

Ljubitelji sportskog luksuza i elegancije više neće trebati putovati do Zagreba ili Splita kako bi uživali u ekskluzivnim svjetskim brendovima. Nova Shoetique poslovnica, peta po redu, krajem godine otvara svoja vrata u City Lifeu u Šibeniku.

Brend Shoetique nastao je prije šest godina iz ljubavi i strasti prema najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu, nogometu. Činjenica da je i dalje riječ o brendu koji jedini u ponudi ima off-court modne kombinacije kultnih sportskih brendova poput Cruyff Classics, L’Ascolana, Meyba, Meercer Amsterdam i Off The Pitch, čini nas izuzetno ponosnim i daje nam vjetar u leđa za što bržim povećanjem broja poslovnica na području cijele Hrvatske.

U našoj ponudi nalaze se brendovi koji su kroz svoju nogometnu prošlost naučili kako izraditi najbolju i najudobniju tenisicu. Zašto su njihove tenisice obožavane diljem svijetam, uskoro ćete se moći uvjeriti i sami. Osim širokog asortimana tenisica, u ponudi će biti i sportska odjeća te sredstva za čišćenje, a sve će vam biti dostupno u prizemlju City Lifea na nešto više od 100 m.

Kao i brendovi koje zastupa, Shoetique odiše luksuznim i sportskim izgledom, što najbolje sažima filozofija Cruyff Classics brenda u sloganu – Football luxury.

Dok ne stignemo u vaš grad, našu ponudu koja odiše nenadmašnim luksuzom i udobnošću provjerite na shoetique.hr. Jedva čekamo zajedno s vama stvarati neki novi streetwear.

Vidimo se uskoro.