OBRATITE PAŽNJU NA NOVU PROLJETNU KOLEKCIJU U PLANET OBUĆI

OBRATITE PAŽNJU NA NOVU PROLJETNU KOLEKCIJU U PLANET OBUĆI

Mjesec ožujak prijelomni je trenutak prelaska u onaj topliji dio godine. Počinje sezona proljeće/ljeto, a u trgovinama i na webshopu Planet obuće svakodnevno dolaze novi proljetni modeli. Potražite prekrasne nude štikle i/ili raznobojne balerinke “Nina fashion” i “Ella style” koje će naglasiti vaš stil, od decentnog minimalizma, preko odličnog casuala za posao i grad, do visoke elegancije za svečane i dotjerane prilike.

Tenisice zauzimaju posebno mjesto u stajlinzima jer već godinama slove kao najpoželjniji komad obuće, jednako atraktivan u urbanom, sportskom i modnom outfitu. One su jednostavno neizbježan proljetni komad obuće, a u Planet obući izbor je fantastičan: možete birati između impresivnih robusnih modela sa povišenim potplatima do atraktivnih niskih modela sa glatkim gornjištem ili u kombinaciji s hologramskim trakicama te “layer” dizajnom.

I ove sezone Planet obuća očarava ponudom modnih torbica koje dolaze u nekoliko izdanja: casual torbice zemljanih tonova za svaki dan, velike i prostrane maksi torbe kolorističkog dizajna, te atraktivne male torbice neobičnog i zanimljivog dizajna, za moderan mladenački stajling.