Nenametljiva elegancija i power dressing u novoj Varteks kolekciji

Nenametljiva elegancija i power dressing u novoj Varteks kolekciji

Savršeno promišljeni krojevi, vrhunski izrađene tkanine i beskompromisna elegancija sinonimi su za modnu kuću Varteks.

Kolekcija za aktualnu sezonu proljeće/ljeto jasno poručuje „ovo je beskompromisna kvaliteta i stil“. To je istovremeno srž Varteksova modnog dna koda. Muška i ženska kolekcija već na prvi pogled odaju kreativnu dizajnersku viziju i dosljednost majstorskom kroju, savršenim tkaninama i nepogrešivim linijama.

Kolekcijom dominira besprijekorna elegancija čak i kad su u pitanju opuštenije forme poput casual komada. Varteks i dalje nastavlja sa snažnim građenjem svog modnog izričaja. I dalje se bez kompromisa inzistira na kvaliteti, ali polako dodajemo i malo začina u naš modni stil.

Muškom kolekcijom dominiraju neizostavna poslovna odijela, no dio kolekcije posvećen je i casual modelima koji se prilagođavaju potrebama suvremenog zaposlenog muškarca. Formalna odijela proljetne kolekcije izrađena su od najkvalitetnije vune, dok kombinacija vune, pamuka i lana u opuštenoj varijanti simbolizira buđenje proljeća, stilsku lakoću i dizajn kojem nema konkurencije. Vibrantne boje, razigrani uzorci s naglaskom na karirano najavljuju proljeće na najbolji mogući način. Osim prepoznatljivih odijela, u kolekciji su zastupljene i vjetrovke, bomberice, hlače, bermude, polo majice i T-shirtovi. Sako je ultimativni komad kolekcije oko kojeg se gradi i muška i ženska kolekcija, a upravo ovaj stilski zaokret osvojit će srca neprikosnovenih ljubiteljica moderne klasike. Varteksova žena je slobodna i neopterećena te stvara svoja stilska pravila. Ženska kolekcija za proljeće i ljeto 2020. prepuna je svježih proljetnih boja, poput svih nijansi zelene, safari boja od nijanse pijeska preko boje cimeta i zemlje, a kao kontrast prisutne su uvijek dominantne crna, bijela i crvena. Moderni pomak kolekciji daje kombinacija prirodnih materijala: svila, pamuk, vuna i lan.

Pravi izraz power dressinga u novoj je kolekciji sako, koji dolazi u više različitih varijanti. Od modela koji podsjećaju na predimenzionirane košulje, preko modela koji više odaju dojam jakne nego sakoa, do klasičnih modela poput blejzera ili laganih ogrtača. Snažan masculine dojam posebno naglašava i oversized kroj. Naravno, u kolekciji su prisutne haljine raznih krojeva, a i ove sezone nezaobilazna je denim kolekcija, koja je obogaćena mekšim i feminiziranim detaljima poput volana, idealna za smart casual kombinacije. Nastojeći zadržati tradicionalni jezik klasične elegancije, nenametljivog luksuza i profinjenog stila, različite modne forme u ovoj kolekciji obogatili smo opuštenijim krojevima, svježim bojama, printevima i uzorcima zahvaljujući kojima je nastala kolekcija idealna za moderne žene i muškarce koji ne prihvaćaju kompromis kad je kvaliteta u pitanju.