Ljetne City5 akcije i sniženja

Ljetne City5 akcije i sniženja

S rastom temperatura rastu i popusti u City Life centru

Ljeto je stiglo a s njim i sezonska sniženja. Kad im pridodamo dodatne pogodnosti u sklopu City5 znate da je i ovog petka najbolje mjesto za najpovoljniji shopping u srcu grada u City Life centru.

Trgovina Santino vam nudi 20 posto popusta na gotovinsko plaćanje, Intersport ima odličnu akciju 3 za 2, a u Idexe vas očekuje sniženje do 70 posto. Offertissima ovog petka daje 20 posto popusta na ljetnu obuću ( japanke, klompe,natikače), a Top Shop 20 posto popusta na cjelokupan Wellneo i Gymbit asortiman.

U nedavno otvorenoj trgovini Family na drugom katu centra pronaći će te posteljinu, ručnike, podmetače i ostali asortiman snižen za 20 posto, a u Martis Shopu možete izabrati kupaće kostime marke Jolidon snižena također 20 posto.

Trgovina ženske odjeće Marija samo ovaj petak ima sniženje dijela ljetne kolekcije za 50 posto, a u 3D Company će te moći kupiti nove zastore i tkanine snižene za 30 posto.

Trgovina Sisley za City5 vas daruju s 30 posto popusta, Benetton sa 20 posto popusta, a plažni asortiman naći će te u Undercolors of Benetton snižen za 10 posto.

Svu potrebnu sportsku i ostalu ljetnu obuću naći će te u Shoostera koji uz trenutnu akciju od 30 do 50 posto ovog petka vam daje dodatnih 20 posto popust na SVE uključujući i artikle koji su na akciji.

Zato u petak dođite u City Life, sakrijte se od toplotnog udara i uživajte u ljetnom shoppingu.