LAST-MINUTE SHOPPING ZA VALENTINOVO

LAST-MINUTE SHOPPING ZA VALENTINOVO

 

Od najromantičnijeg dana u godini dijeli nas tek nekoliko dana, a ako još uvijek tražite savršeni poklon za posebnu osobu u svom životu, City Life je pravo mjesto na kojem ćete ga sigurno pronaći.

Sjajan, elegantan i vječan, nakit je savršeni poklon za baš svaku posebnu priliku. Još posebniji i dragocjeniji,  postaje kada vam ga pokloni osoba koju volite, a u Zlatarnici Rubin možete pronaći veliki izbor nakita za nju i njega.

Ako ste pak ljubitelj mode, nove, proljetne kolekcije lagano stižu u sve naše trgovine tako da ćete moći iznenaditi voljenu osobu s novom majicom, hlačama, trenirkom ili haljinom.

Za preslatke poklone s ljubavnim motivima posjetite trgovine Pepco, Bima i Offertissima i razveselite voljenu osobu šalicama, svijećama, okvirom za slike ili  vječnim klišejem (koji uvijek pali) plišanim medvjedićem ili srcem.

Jedan od klasičnih i nepogrešivih poklona je parfem, mirisna krema za tijelo, make up i raznovrsna kozmetika uz koju ćete zasigurno razmaziti voljenu osobu, a veliki izbor s prigodnim cijenama nudi vam Bipa u prizemlju City Lifea.

Uz navedene prijedloge,  poklone za Valentinovo i brojne druge komade snižene do 70% možete pronaći u City Lifeu, mjestu za najbolji shopping u srcu grada.