Black Friday i City5 garantiraju najbolje popuste u gradu !!

Black Friday i City5 garantiraju najbolje popuste u gradu !!

Sniženja do – 80%

Svi znamo da je Black Friday sinonim za najpovoljnije predblagdanske shoppinge tako da vas ni ovaj put nećemo razočarati. U City Lifeu, smještenom u samom centru Šibenika popusti idu do vrtoglavih 80%. Neke trgovine su se odlučile za jednodnevne akcije, dok kod drugih popusti traju cijeli tjedan. Zato vam predlažemo da što prije posjetite naš centar i započnete najpovoljniji blagdanski shopping.

Uz sniženja do 80% teško je izdvojiti jedan brend ili proizvod pa smo se odlučili za nekoliko naših trgovina, a za sve ostale odlične ponude morat će te skoknuti do City Lifea i sami ih otkriti.

Trgovine United Colors of Benetton i Sisley snizile su cijene fashion asortimana do -50%, stoga imate idealnu priliku izabrati stylish kombinaciju u kojoj će te dočekati novu 2020. godinu.

Sve za vaše klince naći će te u trgovini Idexe sniženo za 20%.

Shooster je svoj crni petak produžio na cijeli tjedan tako da od 22.11. do 01.12. u njihovoj trgovini možete iskoristiti popuste do 50% i dodatnih 20% na SVE.

Top Shop je pripremio popuste do 80% na dio asortimana, a savršen božićni poklon možete pronaći u zlatarnici Rubin koja daje popuste do 50%.

Sniženja i akcije vas očekuju i u Aldu, Vateksu, Ghetaldusu, Bipi, Leo Stor, Bimi, Planetu obuća, Mani, Pepcu, Modiani, AMDS Jensu i mnogim drugim trgovinama.

Nakon shoppinga osvježite se u City Caffeu koji vam je također pripremio akcijske cijene kave i sokova.

Nadamo se da smo vam zagolicali maštu i da će te nas posjetiti i iskoristiti najbolje popuste u srcu grada.