BACK TO WORK, BACK TO LIFE u Varteks odijelima

BACK TO WORK, BACK TO LIFE u Varteks odijelima

Vraćamo vas u život sa stilom uz popuste do 50% na sva muška odijela i ženske komplete. Veliki izbor dizajnerskih modela čeka vas u trgovini Varteks na prvom katu City Life Centra i u webshopu. Back to Work, Back to Life akcija traje od 19.02. – 21.03.2021.

Polako se vraćamo životima koje poznajemo i volimo. Skladno krojeno odijelo izrađeno od profinjene, kvalitetne tkanine opet postaje naša potreba i dio svakodnevice. Kako bismo vam ovaj povratak učinili što ugodnijim osigurali smo veliku ponudu izvrsnih modela legendarne kvalitete po zaista pristupačnim cijenama. Velika je prednost što u Varteksu možete kupiti sako i hlače ili sako i suknju iz iste tkanine u različitim veličinama i tako iskombinirati odijelo ili komplet koje će vam savršeno pristajati.

I sama pravila odijevanja su se u novije vrijeme ponešto promijenila. Za razliku od nekadašnjih “strogih” kodova koji su vladali u odijevanju, danas odijelo ne morate nužno nositi s košuljom i kravatom. Možete ga kombinirati s puloverom, dolčevitom ili običnim pamučnim T-shirtom. Sako svog odijela možete nositi i u neformalnim prilikama, kombinirajući ga u casual outfitima s trapericama i tenisicama.

Velika mogućnost kombiniranja pojedinih statement komada u outfite za razne prilike, dobar je razlog da ugradite Varteks kvalitetu u temelje vaše garderobe i osigurate savršen stilski dojam u svakoj prilici.