DJEČJE IGRALIŠTE

Dječje igralište

Potreba za igrom urođena je u svakom djetetu, a spoznajni proces socijalnog i materijalnog svijeta započinje upravo kroz igru u okolišu u kojem dijete odrasta. Iako je djeci igra zabava, ona je i univerzalni obrazovni sistem te važan dio zdravog načina života djece. Dječja igrališta, kao izdvojeni tip otvorenih, najčešće zelenih javnih površina, trebala bi biti namijenjena za dječju zabavu ali istovremeno pružati djeci poticajan okvir u kojemu mogu razvijati čitav niz tjelesnih i mentalnih sposobnosti.

U današnje moderno doba, uz more digitalnih podražaja, sve se manje djece igra u vanjskim, otvorenim prostorima. Nove su tehnologije postale „prostor” igre djece skoro u jednakoj mjeri kao što su to ulice ili igrališta. Kako se uz tjelesnu neaktivnost veže pretilost, mi u City Life-u smo odlučili takav trend promijeniti i slijedom toga smo napravili dječji kutak za boravak i igru na otvorenom. Upravo smo iz tog razloga za naše najmlađe sugrađane organizirali i napravili dječje igralište na našem terenu shopping centra City Life, kao njihovo mjesto za igru i sigurno odrastanje.

Bilo bi nam iznimno drago da roditelji dovedu svoju djecu na igranje u naše Dječje igralište, nevezano na to da li su došli u naš shopping centar u kupovinu ili se samo šetaju centrom našeg grada i uživaju na friškom zraku. Djeca su naše najvrijednije blago i na njima počiva sva naša budućnost te Vas sve pozivamo da se čim više priključite aktivnostima s djecom na otvorenom.

Vaš shopping centar City Life