RADNO VRIJEME

Ponedjeljak – subota
09:00 – 21:00

 

NIVO 00

SHOOSTER

Shooster je tvoj omiljeni “sneaker store” koji donosi trendove i predstavlja premium modele najboljih svjetskih brandova. Naši djelatnici su stručnjaci u svojem poslu i savjetima ti mogu pomoći kod odabira.

Cilj nam je promocija “sneaker” kulture u Hrvatskoj kao i postavljanje urbanih trendova. Želja nam je biti dom najboljih “sneakera”!

Provjerite našu ponudu brojnih i atraktivnih modela obuće i kapa iz najnovijih kolekcija poznatih marki – Timberland, Nike, Converse, adidas, Puma, Supra, DC, Vans, Air Jordan, Asics Tiger, Reebok, Skechers, Onitsuka Tiger, Eastpak, New Era i Mitchell & Ness…

Shooster trgovine nalaze se u svim većim hrvatskim gradovima: Zagreb, Split, Osijek, Dubrovnik, Karlovac, Koprivnica, Rijeka, Zadar, Šibenik, Pula, Varaždin, Zaprešić, Slavonski Brod. Potražite nas u velikim trgovačkim centrima kao što su City Center One, Arena centar, Portanova, West gate, City Colosseum, Centar Cvjetni.

Ako više voliš kupovati iz udobnosti svoga doma tu je i Shooster webshop sa svim najnovijim kolekcijama i modelima iz naše ponude. Odaberite svoje omiljene artikle, ubacite ih u košaricu i u roku do sedam radnih dana na kućni prag dolazi paket s novim članom tvoje sneaker kolekcije.