City Life     Ante Šupuka 10 22000 Šibenik    

SHOOSTER

SHOOSTER

Shooster je tvoj omiljeni "sneaker store" koji donosi trendove i predstavlja premium modele najboljih svjetskih brandova. Naši djelatnici su stručnjaci u svojem poslu i savjetima ti mogu pomoći kod odabira.

Cilj nam je promocija "sneaker" kulture u Hrvatskoj kao i postavljanje urbanih trendova. Želja nam je biti dom najboljih "sneakera"!

Provjerite našu ponudu brojnih i atraktivnih modela obuće i kapa iz najnovijih kolekcija poznatih marki – Timberland, Nike, Converse, adidas, Puma, Supra, DC, Vans, Air Jordan,  Asics Tiger, Reebok, Skechers, Onitsuka Tiger, Eastpak, New Era i Mitchell & Ness...

Shooster trgovine nalaze se u svim većim hrvatskim gradovima: Zagreb, Split, Osijek, Dubrovnik, Karlovac, Koprivnica, Rijeka, Zadar, Šibenik, Pula, Varaždin, Zaprešić, Slavonski Brod. Potražite nas u velikim trgovačkim centrima kao što su City Center One, Arena centar, Portanova, West gate, City Colosseum, Centar Cvjetni.

Ako više voliš kupovati iz udobnosti svoga doma tu je i Shooster webshop sa svim najnovijim kolekcijama i modelima iz naše ponude. Odaberite svoje omiljene artikle, ubacite ih u košaricu i u roku do sedam radnih dana na kućni prag dolazi paket s novim članom tvoje sneaker kolekcije.
 
 
 
 
Adresa: Ul. Ante Šupuka 10, 22000, Šibenik
Radno vrijeme:
 
utorak 09–21
srijeda 09–21
četvrtak 09–21
petak 09–21
subota 09–21
nedjelja Zatvoreno
ponedjeljak 09–21
Predložite izmjenu
Telefon: 022 427 460