City Life     Ante Šupuka 10 22000 Šibenik     +385 22 212-820

HANGAR18 MEGASTORE GAMING ARENA

HANGAR18 MEGASTORE GAMING ARENA

H18 Megastore Gaming Arena

 

H18 Megastore je lanac trgovina IT opremom tvrtke Hangar 18 d.o.o. koji je prisutan u svim većim gradovima u Hrvatskoj. Paralelno nudi svoj asortiman i u web trgovini na adresi: www.megastore.hr.

 

H18 Megastore je već više od 10 godina prisutan na hrvatskom tržištu u maloprodaji računala, laptopa, računalnih komponenti, igraćih konzola, pametnih telefona, gamerske opreme, printera, monitora i ostale periferije.

 

Moderno dizajnirani interijeri trgovina u paraleli s ljubaznim osobljem i ekskluzivnim asortimanom vašu će kupovinu učiniti ugodnim i korisnim iskustvom.

 

Tvrtka Hangar 18 d.o.o. je osnovana 2005. Zahvaljujući jasno postavljenoj viziji (lider u inovativnosti na svakom tržištu regije po svim mjerilima modernog poslovanja), provođenoj strategiji i promišljenim ulaganjima. Hangar 18 je tijekom svog poslovanja u vrlo kratkom vremenu izrastao iz male obiteljske tvrtke u najbrže rastuću tvrtku u segmentu IT tvrtki.

 

Brandovi u ponudi: Noa, E-Blue, Noaline, HPC, Dell, HP, Acer, Asus, Lenovo, Samsung i drugi.

 

Unutar prodajnog prostora nalazi se i „Gaming arena“. Ovaj posebno pripremljeni prostor opremljen je s 10 gaming računala i instaliranim najnovijim PC igrama. Tako će svi ljubitelji „gaminga“ na ovim vrhunskim gaming računalima moći igrati igre kao što su: HearthStone, Overwatch, Counter Strike GO, League of Legends, Battlefield 3 i 4, Fifa 2017.

 

www.megastore.hr

 

Pon-sub: 8-21

Ned: zatvoreno

 

Tel. 022 246 770

Email: sibenik@hangar18.hr