City Life     Ante Šupuka 10 22000 Šibenik    

HANGAR18 MEGASTORE GAMING ARENA

HANGAR18 MEGASTORE GAMING ARENA

H18 Megastore Gaming Arena

 

H18 Megastore je lanac trgovina IT opremom tvrtke Hangar 18 d.o.o. koji je prisutan u svim većim gradovima u Hrvatskoj. Paralelno nudi svoj asortiman i u web trgovini na adresi: www.megastore.hr.

 

H18 Megastore je već više od 10 godina prisutan na hrvatskom tržištu u maloprodaji računala, laptopa, računalnih komponenti, igraćih konzola, pametnih telefona, gamerske opreme, printera, monitora i ostale periferije.

 

Moderno dizajnirani interijeri trgovina u paraleli s ljubaznim osobljem i ekskluzivnim asortimanom vašu će kupovinu učiniti ugodnim i korisnim iskustvom.

 

Tvrtka Hangar 18 d.o.o. je osnovana 2005. Zahvaljujući jasno postavljenoj viziji (lider u inovativnosti na svakom tržištu regije po svim mjerilima modernog poslovanja), provođenoj strategiji i promišljenim ulaganjima. Hangar 18 je tijekom svog poslovanja u vrlo kratkom vremenu izrastao iz male obiteljske tvrtke u najbrže rastuću tvrtku u segmentu IT tvrtki.

 

Brandovi u ponudi: Noa, E-Blue, Noaline, HPC, Dell, HP, Acer, Asus, Lenovo, Samsung i drugi.

 

Unutar prodajnog prostora nalazi se i „Gaming arena“. Ovaj posebno pripremljeni prostor opremljen je s 10 gaming računala i instaliranim najnovijim PC igrama. Tako će svi ljubitelji „gaminga“ na ovim vrhunskim gaming računalima moći igrati igre kao što su: HearthStone, Overwatch, Counter Strike GO, League of Legends, Battlefield 3 i 4, Fifa 2017.

 

www.megastore.hr

 

Pon-sub: 8-21

Ned: zatvoreno

 

Tel. 022 246 770

Email: sibenik@hangar18.hr