City Life     Ante Šupuka 10 22000 Šibenik    

Missica Maja zaštitno lice City Life centra

Missica Maja zaštitno lice City Life centra

Prekrasna Miss Šibensko-kninske županije Maja Spahija na gradskim je ulicama i plaži Banj snimila modni editorial za shopping centar City Life

Prekrasna Miss Šibensko-kninske županije Maja Spahija na gradskim je ulicama i plaži Banj snimila modni editorial za shopping centar City Life. Maja, koje se nakon izbora za Miss brzo našla u centru pozornosti brojnih medija, odlično se snašla u ulozi fotomodela i s veseljem pozirala našoj poznatoj fotografkinji Sanji Lydiji Kulušić. Fotografije će se koristiti za oglašavanje ljetnih kolekcija u City Lifeu, a uloga Maje bila je prenijeti priču o simpatičnoj turistkinji koja otkriva grad Šibenik.

Uz svijetlo zelenu suknju iz  ljetne kolekcije Benettona  odlično se uklopio T-shirt s veselim printom iz trgovine Gallery. Bijeli kombinezon iz Sisleya istaknuo je Majino vitko tijelo, dok su iz s.Olivera stigle savršene mladenačke kombinacije, čipkasta majica upotpunjena dugim šalom i kratkim hlačicama.

U Boho stilu predvodi Mango, idealne kombinacije za gradske kave ili ljetne festivale. Moderna sportska kombinacija iz Adidasa odlično se uklopila u „kulise“ plaže Banj i kluba Makari, a najnovije modele naočala osigurala je optika Ghetaldus.

Poznata šibenska fotografkinja Sanja Lydia Kulušić napravila je zaista odlične snimke dok je za make up bila zadužena Katarina Maglov, a za ljepotu noktiju Life wellness centar. Veliku potporu snimanju dali su bar Vino &Ino, Bibich i klub Makari.

Maja uskoro ide na pripreme za finalni izbor za Miss Hrvatske a mi joj držimo palčeve da se vrati s krunom.