City Life     Ante Šupuka 10 22000 Šibenik    

Najveća ponuda legendarne Varteks odjeće dolazi u Šibenik!

Najveća ponuda legendarne Varteks odjeće dolazi u Šibenik!

Od 03.07. U City Life Centru

Varteks - vodeća hrvatska tvrtka za proizvodnju odjeće s prodajnom mrežom modnih trgovina u cijeloj zemlji, osnovana je 1918. godine. Tijekom svoje stoljetne tradicije teži izvrsnosti i vodi računa o kvaliteti i posebnosti.

 

Od početka srpnja prodavaonica Varteks nalazi se i u šibenskom City Life centru, na prvom katu. Sad je ponuda kvalitetne i moderne Varteks odjeće još dostupnija Šibenčankama i Šibenčanima ali i njihovim gostima.

 

Varteks je sinonim za klasičnu eleganciju.

U svojoj ponudi Varteks danas osim sezonskih kolekcija, ima poslovne muške i ženske kolekcije odjeće, te najluksuznije Limited kolekcije odjeće izrađene iz vrhunskih tkanina.

Mlađim muškarcima koji kupuju svoje prvo odijelo namijenjena je linija odjeće Varteks Young.

Za savršen outfit u ponudi Varteksa nalaze se vrhunske muške cipele Berwick i Lloyd te vrhunske svilene kravate.

 

Varteksova odijela izrađena su iz najkvalitetnijih talijanskih tkanina poput Loro Piana, Marzotto, Angelico, Botto Guiseppe, Paulo de Oliveira. To su tkanine izrađene iz najfinije vune, visokih numeracija. One odijelu savršeno preciznog kroja i pažlljivo odabranih detalja: od štepova, unutarnje obrade, gumbiju, boje i finoće konca, daju potrebnu ljepotu i funkcionalnost.

Toplijih dana klasično odijelo može se zamijeniti laganijim odijelom iz Varteksove kolekcije, izrađenim iz čiste vune u kojem vam nikad neće biti pretoplo ili prehladno. Ili se može odabrati odlična kombinacija sakoa izrađenog od kvalitetne lanene tkanine talijanskog proizvođača Lanificio Corti Marcello u kombinaciji sa chino hlačama i ležernom košuljom.

 

Svaka žena u svom ormaru mora imati par komada odjeće na koje se uvijek može osloniti. Današnji tempo života i brojne obveze koje žena svakodnevno nastoji ispuniti ostavljaju sve manje prostora za nepromišljene modne kombinacije.

Poslovnom Varteks kolekcijom želimo pružiti ženi svakodnevno iskustvo sigurnog koračanja kroz dan, bez opterećenja onim što nosi, a da pritom i dalje izgleda sjajno.

To je razlog zbog kojeg se u ženskoj Varteks kolekciji nalazi nekoliko sigurnih i vječnih komada.

Postoji li komad odjeće koji bolje i sigurnije odijeva ženu od dobro krojenog sakoa? Ili pak komad odjeće koji je praktičniji od dobro krojenih hlača, pritom izvedenih u vrhunskim tkaninama?

Žensko odijelo nezaobilazno je u poslovnom odijevanju, osobito ove sezone!

Danas žene i odijevanjem dokazuju da nisu „slabiji spol“, osobito ne u poslovnom okruženju. Odijelo nije odjevni predmet rezerviran samo za muškarce – odličan je izbor za žene u svim situacijama kad se očekuje dobra doza decentnosti i poslovne elegancije.

U izboru odijela žene imaju malu prednost: veći izbor boja.

 

Uz ženska odijela Varteksove kolekcije nude odlične ljetne haljine, hlače, bluze, majice, a svi su komadi odjeće izrađeni iz vrhunskih tkanina prirodnih vlakana – vuine, lana, pamuka.

 

Varteks - Dosljedni kvaliteti!