City Life     Ante Šupuka 10 22000 Šibenik    

Stand-up comedy u City Lifeu

 Stand-up comedy u City Lifeu

Ove srijede izdvojite vrijeme za sebe i nasmijte se do suza uz stand-up komični tri iz Zagreba koji će nastupati od 18.00 sati u prizemlju centra ispred kafića Kala.

 

Sve što vam je potrebno za Uskršnji shoppin možete pronaći u našem centru uz prigodne popuste i akcije, a nakon kupovine se opustite i uživajte u zabavnom programu bez žurbe jer će u srijedu od 17.00 sati parking u garaži biti besplatan.                                       

 U nastavku donosimo kratke crtice iz života naših stand-up komičara koji tvdre da je smijeh jedini lijek bez nuspojava:

 1. Zvonko Kožić, rođen u Zagrebu jednog jesenjeg četvrtka, od malih nogu zaljubljen u crtiće ili crtić, jer se u njegovo vrijeme prikazivao jedan dnevno. Majka ga stalno ispituje kada će se uozbiljiti, pa se on počeo baviti stand up komedijom kako bi ona ozbiljno shvatila da se nikada neće uozbiljiti.Tata je za nju uvijek govorio da nije studirala pravo nego krivo.

2. Joža Gudbajs Vrban je prvi nastup imao davne 2007. Od tada usponi, padovi, pauze i smijeh . Zagrebački dečko koji se u komediji igra sa svakodnevnim apsurdom, iznenađenjima i golubovima. Nastupao je svuda po Hrvatskoj i jednom u Sloveniji. Slobodno vrijeme provodi svirajući ili vozeći bajs.

3. Denis Džejson Rajčić Subotičanin na privremenom radu i životu u Zagrebu. Plesač i glumac u pokušajima, sa željom da postane najkomičniji među nabildanima ili najnabildaniji među komičnima. Ukoliko mu to ne uspije onda će biti samo - komično nabildan! On dokazuje da je bolje biti dobra kopija / imitator, nego loš original - zato originalno imitira domaće selebritije!

Znači, srijeda, 18.00sati, City Life i kafić Kala. Očekuju vas prigodni popusti, besplatni parking, puno zabave i smijeha i naravno najbolji shopping u srcu grada.