City Life     Ante Šupuka 10 22000 Šibenik    

Noemi Slastice od srijede možete pronaći i u prizemlju City Lifea

Noemi Slastice od srijede možete pronaći i u prizemlju City Lifea

Nova, slatka ponuda u City Life centru

U trenutku kada se u Šibeniku u sklopu Chef's stage-a okupljaju najpoznatija svjetska i hrvatska slastičarska i kuharska imena centar grada postaje bogatiji za još jedno mjesto gdje će ljubitelji finih slastica doći na svoje.

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg početka na Šubićevcu, te Adventure gdje su svojom originalnom ponudom bili pravi hit, Noemi Slastice odlučili su otvoriti prodajni prostor u City Life-u te se tako približiti svojim klijentima na atraktivnoj lokaciji.

Prostor u City Life-u bit će prodajnog karaktera te će se tako slastice moći kupiti „to go“ ili naručiti torte za sve vrste svečanosti koje će se od sada uz Šubićevac moći preuzeti i na novoj lokaciji.

U svojoj vitrini Noemi slastice nudit će prepoznatljiv desert od kruške i mrkve koji je dobio novo ruho u obliku torte, uz njega ćete moći uživati i u čokoladnoj torti, torti od rogača bez brašna, cheese cake, keksima te desertima u čašicama. Od samog početka Noemi slastice kao prioritet naglašavaju korištenje kvalitetnih namirnica, bez konzervansa i umjetnih dodataka, te kvalitetan način pripreme što se svakako može osjetiti u svakom zalogaju.

Otvorenje je zakazano za srijedu 20.3. u 10:00, a radno vrijeme će biti od ponedjeljka do subote od 9-18 sati.