City Life     Ante Šupuka 10 22000 Šibenik    

Ovaj vikend rezervirajte za City Life

Ovaj vikend rezervirajte za City Life

U petak 29.06. očekuje vas još jedna City5 s mnogobrojnim popustima a u subotu u 10.00h svečano otvaranje trgovine Bima.

Svakog zadnjeg petka u mjesecu City Life organizira City5 s posebnim popustima, sniženjima i akcijama. Ovog puta ne propustite novu ljetnu ponudu iz koje vam izdvajamo:

Benetton i Sisley 30% popusta na sav asortiman

Top Shop 10% popusta na Delimano posuđe

Shooster 10% popusta na sve

Marija do 50% popusta

Ghetaldus 20% popusta na sunčane i dioptrijske naočale te kontaktne leće.

Trgovina 3D Company vam nudi 30% popusta na zastore a AMDS jeans će vas razveseliti s 20% popusta na asortiman koji nije snižen. Sve što je potrebno vašim najmađima za ljetne dane možete naći u Idexe trgovini koja samo ovog petka nudi 20% popusta na određene artikle, a trgovina Santino će vas počastiti s 20% popusta na sportske majice i hlače.

Uz navedene očekuju vas još mnogi drugi popusti i pogodnosti, a nikako ne smijete propustiti u subotu 30.06. u 10.00h otvaranje trgovine Bima na drugom katu City Lifea koja će vas razveseliti posebnim akcijama i poklonima za svakog kupca. Bima u bogatoj ponudi proizvoda nudi i asortiman iz vlastite proizvodnje, veliki izbor igračaka za sve uzraste, sve vrste posuđa te robu sezonskog karaktera.

Zato i ovog vikenda dođite u City Life i uživajte u najboljem shoppingu u srcu grada.